Com podem tenir més energia?

 

 

Diu la psicòloga Assumpció Salat que un savi es reconeix per l'energia que manifesta i és capaç de mantenir en el seu cos i en la seva ment. 

 

Escoltar

Per què ens atrauen les persones problemàtiques?

Per l'escriptor Alejandro Jodorowsky "ens atrauen persones que ens portaran greus problemes que necessitem per a la nostra evolució",Què diu de nosaltres que atraiem persones problemàtiques? En parlarem a "L'ofici de viure" amb el psicòleg clínic Tomàs Navarro, autor de Fortaleza emocional, i també amb la psicòloga Assumpció Salat, autora d'El desenvolupament de la consciència. Escoltarem per començar la reflexió de Ramiro Calle, mestre de ioga i acabarem el programa amb el bloc de notes, de l'Àlex Rovira.

Escoltar

 

Què diuen els monstres de nosaltres mateixos?

A "l'Ofici de Viure" a partir de la pel·lícula Un monstruo viene a verme parlarem de com assumir les pors. Diu la psicòloga Assumpció Salat que aquesta pel·lícula ens permet parlar d'emocions, perquè hi veiem que el monstre ajuda el nen, el protagonista, a passar de la negació de les emocions a acceptar-les, a viure i a sentir tot el dolor per la malaltia terminal de la mare.El monstre al qual s'ha d'afrontar el jove és l'ombra, la nostra part fosca, que sovint és difícil assumir com a pròpia.

 

 

Escoltar

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Assumpció Salat i Bertran